M-kakel-Logo

Snickeriarbeten

Snickeriarbeten

Det finns många snickeriarbeten som en erfaren snickare kan utföra, men det är viktigt att veta var man bör sätta sina gränser och vad som ligger utanför ens komfort- och kunskapsnivå. Att ta sig an stora snickeriprojekt kan vara förödande för både byggnaden och plånboken. Om du är det minsta osäker är det alltid bäst att anlita ett företag som har expertisen. På M Kakel & Bygg AB tar våra snickare hand om alla typer av snickeriarbeten, vilket innebär att vi kan hjälpa dig med allt från tak och golv till innerväggar och ytterväggar.

Takarbeten:

Ett välbyggt tak har en livslängd på cirka 30 till 50 år, beroende på takbeklädnaden. Ofta syns inga tydliga tecken på när taket börjar försämras. Det är först efter några år som problemet kan visa sig genom röta i omgivande konstruktion, och då är det oftast för sent att begränsa renoveringen till enbart taket. För att undvika detta rekommenderar vi alla att regelbundet inspektera taket, särskilt om huset är byggt på 80-talet eller senare. Med vår stora erfarenhet och kompetens kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar där vi undersöker och renoverar ditt gamla tak till ett modernt taksystem som kommer att hålla i minst 50 år till.

Klimatskal:

Klimatskalet på din byggnad är den del som gränsar mot den yttre omgivningen, inklusive tak, ytterväggar, golv, grund, fönster och dörrar. Klimatskalet har främst till uppgift att skydda ytterväggarna och konstruktionen från utomhusklimatet, såsom vind, regn, snö med mera. Samtidigt har klimatskalet en direkt påverkan på husets uppvärmnings- och energibehov. Cirka 20% av den totala värmen i ett hus förloras genom ett välisolerat klimatskal, och ännu mer vid ett skadat klimatskal. Våra tekniker är utbildade för att kunna hjälpa dig med att putsa om, reparera, förbättra och uppdatera ditt klimatskal på bästa möjliga sätt. Vi strävar efter att ge dig ett underhållsfritt klimatskal som kommer att hålla i många år framöver.
M-kakel-Logo-W

Offert förfrågan!