M-kakel-Logo

Byggjobb

Byggjobb

Nyproduktion

Vi på M Kakel & Bygg AB vet vad som krävs för att uppfylla dina krav och önskemål när det gäller din nya byggnad. Kontakta oss när du behöver en pålitlig partner som kan förverkliga din nya byggnad, oavsett om det är ett hus, ett garage, en sommarstuga eller en lokal. Som din totalentreprenör tar vi hand om hela processen från första spadtaget till färdig byggnad.

Entreprenadformer

Vid nyproduktion omfattar vi olika entreprenadformer, såsom markentreprenad, byggentreprenad, VVS-entreprenad med mera. Som totalentreprenör har vi allt under samma tak, vilket ger dig fördelen att ha en kontaktperson genom hela projektet. Vår kontaktperson har kompetens och utbildning inom de specifika områdena och kan ge dig all den support du behöver.

Underlag

När det gäller nyproduktion är rätt underlag avgörande för att vi som totalentreprenör ska kunna skapa en byggnad efter dina önskemål. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert baserad på tillhandahållet underlag. Det är en fördel att ha så många av de nödvändiga ritningarna som möjligt.

Här är några ritningar som är bra att ha färdiga när du ansöker om en kostnadsfri offert från oss:

– Bygglovshandlingar
– A-ritningar
– K-ritningar
– VVS-ritningar
– Ventilationsritningar
– El-ritningar

Vi tror på att ha rätt kunskap på rätt plats, och därför har våra ingenjörer på vår kalkylavdelning rätt utbildning och lång erfarenhet inom området. Det ger dig som kund en trygghet, då du kan lita på att den offert du får av oss är så korrekt som möjligt baserat på tillhandahållet underlag. Om våra ingenjörer upptäcker avvikelser i ritningarna som annars inte skulle ha uppmärksammats, ger vi dig feedback.

Om- och tillbyggnationer

Att bygga om eller till kräver en pålitlig entreprenör med erfarenhet och kunskap inom området. Vi har hjälpt många kunder med allt från att göra byggnader större till att ändra planlösningar. Som företag hanterar vi alla aspekter av om- och tillbyggnationer.

Tillbyggnation

När du som kund vill genomföra en tillbyggnad är det viktigt att veta vilken typ av tillbyggnad det handlar om, då det finns olika regler beroende på vad du vill bygga till. Om tillbyggnaden exempelvis avser ett garage måste brandklassning tas i beaktning. Om tillbyggnaden gäller en bostad är det viktigt att det

M-kakel-Logo-W

Offert förfrågan!